Weihnachtsmärkte in Niedersachsen 2022

15 dec


Was gibt es Schöneres, als einen Stadtbummel mit einem Besuch auf einem der vielen Weihnachtsmärkte zu verbinden. Hier finden Sie aktuelle Informationen, Öffnungszeiten und Bewertungen zu den schönsten Weihnachtsmärkten in Niedersachsen 2022.

Besonders romantisch und bei besinnlicher Stimmung erwarten Sie die Weihnachtsmärkte in den niedersächsischen Schlössern und Burgen. Aber auch die Städte laden zu köstlichen regionalen Spezialitäten, zahlreichen Ausstellern und einem feierlichen Rahmenprogramm auf den verschiedenen Weihnachtsmärkten ein.

https://www.deutsche-weihnachtsmaerkte.de/weihnachtsmarkt/in/niedersachsen/

Wat is er nou leuker dan een wandeling door de stad te combineren met een bezoek aan een van de vele kerstmarkten. Hier vindt u actuele informatie, openingstijden en beoordelingen van de mooiste kerstmarkten in Nedersaksen in 2022.

De kerstmarkten in de paleizen en kastelen van Nedersaksen wachten op u in een bijzonder romantische en contemplatieve sfeer. Maar de steden nodigen u ook uit voor heerlijke streekspecialiteiten, talrijke exposanten en een feestelijk randprogramma op de verschillende kerstmarkten.

Weihnachtsmarkt Tierpark Nordhorn
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: