Uitbreiding wandelroutes Uelsen

23 mei

Rondje Uelsen
Wandelen is de meest populaire manier om je te verplaatsen. Wandelaars kunnen op een bedachtzame en ontspannen manier drie gemarkeerde wandelroutes door en rondom de gemeente Uelsen verkennen. Alle drie de wandelroutes zijn bewegwijzerd en kunnen ook naar wens worden gecombineerd. De wandelroutes hebben een lengte van 4,5 km, 6 km en 11 km.
De bewegwijzerde, grensoverschrijdende halve marathonroute “Pickmäijerroute” biedt een uitdaging voor alle lopers. Aangezien deze route over 21 km zeer idyllisch loopt (bijvoorbeeld door het Nederlandse natuurgebied Springendal), is het ook een aanrader voor wandelaars, fietsers en nordic walkers.
Het loopparcours is prachtig gelegen in het bos van de vakantieregio Uelsen. Let op: Als u de 1,2 km lange route loopt, moet u enkele hoogteverschillen overbruggen.
Een gedetailleerde beschrijving van alle tochten vindt u op de wandelkaart van de gemeente Uelsen, die u voor € 1,50 kunt verkrijgen bij het Uelsen Touristik-kantoor of online.
Speciale tip voor alle wandelaars:
De 7 km lange avonturenroute van het geschiedenispark Uelser Quellen, een rondleiding door de omgeving van de mooie gemeente Uelsen. De route voert langs cultuurhistorische plekjes met informatieborden door het afwisselende natuurlandschap. https://www.uelsen-touristik.de/tour/geschichtspark-uelser-quellen-erlebnispfad
Meer info over Uelsen en mogelijkheden voor de toeristen: https://www.uelsen-touristik.de/


Rundwege rund um Uelsen
Wandern ist die beliebteste Art sich zu Fuß zu bewegen. Ganz beschaulich und entspannt kann der Wanderer unsere drei gekennzeichneten Wanderwege durch die Gemeinde Uelsen erkunden. Alle drei Rundtouren sind beschildert und können auch beliebig kombiniert werden. Die Wanderwege haben eine Länge von 4,5 km, 6 km und 11 km.
Eine Herausforderung für alle Läufer bietet die ausgeschilderte und grenzüberschreitende Halbmarathon-Strecke „Pickmäijerroute“. Da diese Strecke über 21km sehr idyllisch verläuft (z. B. durch das niederländische Naturschutzgebiet Springendal), empfehlen wir sie ebenfalls für Wanderer, Radfahrer und Nordic-Walker.
Wunderschön im Wald des Feriengebietes von Uelsen gelegen, ist der Lauf-Parcours. Achtung: Wer die 1,2 km-Strecke abläuft muss einige Höhenunterschiede überwinden.
Eine ausführliche Beschreibung aller Touren finden Sie in der Wanderkarte der Gemeinde Uelsen, die Sie für 1,50 € im Büro der Uelsen Touristik oder hier im Online-Shop erhalten.
Unser ganz besonderer Tipp für alle Wanderfreunde:
Der 7 km Erlebnispfad des Geschichtspark Uelser Quellen. Freuen Sie sich auf einen Rundgang durch die liebenswerte Gemeinde Uelsen. Die Route führt sie entlang von kulturhistorischen Stationen durch die abwechslungsreiche Naturlandschaft. https://www.uelsen-touristik.de/tour/geschichtspark-uelser-quellen-erlebnispfad
Mehr info von Uelsen und Möglichkeiten für Besucher: https://www.uelsen-touristik.de/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: