Glückliches und gesundes Wanderjahr 2022! Gelukkig en Gezond Wandeljaar 2022!

30 dec

Liebe Wanderfreunde,
Im Dezember 2021 fusionierten die beiden Wandervereine Dinkel & Vechte und DJH. Dies wurde bei der traditionellen Weihnachtsfeier in Bad Bentheim festlich gefeiert. Im neuen Jahr finden Sie regelmäßig Tipps für Wanderungen in der Grenzregion und darüber hinaus. Wanderer sind bei den Führungen des Deutschen Jugend Herbergswerk DJH herzlich willkommen. Sie finden das Programm unter dem Reiter ‘DJH 2022’.

Beste wandelvrienden,
In december 2021 zijn de beide wandelverenigingen Dinkel & Vechte en DJH samengegaan. Feestelijk werd dit gevierd tijdens de traditionele Kerstbijeenkomst in Bad Bentheim. In het nieuwe jaar vindt U hier regelmatig tips voor wandelingen in de grensregio en daarbuiten. Wandelaars zijn van harte welkom bij de tochtjes van de Deutsches Jugend Herbergswerk DJH.

Het programma vindt U onder de Tab ´DJH 2022´.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: