Nordhorn; een echte Geheimtip

19 aug

Nordhorn waterstad

Het stadsbeeld is een fijne afwisseling tussen waterwegen, groen en stedelijke bouw; waar je ook in de stad bent, je hebt eigenlijk niet het idee dat je echt in een stad bent door alle natuur die je hier midden in het centrum vindt. In Nordhorn kan je heerlijk winkelen, heb je interessante musea en een geweldige dierentuin. De in Nordhorn geboren en getogen Marlen Jaffke is ook trots op haar stad. Als lokale gids vertelt zij bezoekers maar al te graag over de geschiedenis van Nordhorn. (Bron: Geheim over de grens)

De in Nordhorn geboren en getogen Marlen Jaffke is ook trots op haar stad. Als lokale gids vertelt zij bezoekers maar al te graag over de geschiedenis van Nordhorn. In haar vrije tijd wandelt ze graag door het prachtige Stadtpark of stapt ze op haar fiets om de groene omgeving te ontdekken. Een van de leukste routes om te doen is de Vechtetalroute. Wil je meer weten over Marlen en Nordhorn? Bekijk dan onze video.   

Wil je meewandelen net over de grens, dan ben je van harte welkom bij de wandelgroep van de DJH (Deutsche Jugend Herberg). Het is gratis, en telkens is een van de organisators ter plekke je gids, probeer het eens! Het wandelprogramma vindt je op de tab https://wandeltips.com/djh/ Neem voor meer informatie contact op met mij.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: