Glückliches und gesundes Wanderjahr 2023! Gelukkig en Gezond Wandeljaar 2023!

31 dec

Im vergangenen Jahr wurden wieder zweimal im Monat Wanderungen angeboten. Dank der Bemühungen unserer Wanderführer entdeckten wir wunderschöne Gegenden in der Grenzregion und darüber hinaus. Neue Teilnehmer haben unseren Verein kennengelernt. 2023 möchten wir Sie zu 1 oder mehreren Rundwanderungen begrüßen. Im neuen Jahr finden Sie regelmäßig Tipps für Wanderungen in der Grenzregion und darüber hinaus. Wanderer sind bei den Führungen des Deutschen Jugend Herbergswerk DJH herzlich willkommen.

Sie finden das Programm unter dem Reiter ‘DJH 2023’.

Beste wandelvrienden,
In het afgelopen jaar werden weer 2x per maand wandelingen aangeboden. Dankzij de inzet van onze wandelleiders ontdekten we mooie gebieden in de grensregio en daarbuiten. Nieuwe deelnemers hebben kennisgemaakt met onze vereniging. In 2023 verwelkomen we u graag voor 1 of meer rondwandelingen. In het nieuwe jaar vindt U hier regelmatig tips voor wandelingen in de grensregio en daarbuiten. Wandelaars zijn van harte welkom bij de tochtjes van de Deutsches Jugend Herbergswerk DJH.

Het programma vindt U onder de Tab ´DJH 2023´.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: