Van Rheine naar Detmold

8 mei

Nog een ‘Geheim over de Grens’ voor de natuurliefhebber die niet ver van de Grens het hart kan ophalen: De Hermannshöhen, over toppen tot 400  meter, geldt als een van Duitslands allermooiste bergwandelingen. Niet de hoogste en zwaarste, want de “bergen” zijn hier de vriendelijk glooiende heuvels van de twee natuurgebieden TERRA.vita en Teutoburger Wald / Eggegebirge. Begin uw wandeling in Rheine en ga via het nieuwe wandelnetwerk “Hermannshöhen” naar het Hermannsdenkmal in Detmold, waar Herman op een meer dan 50 m hoog monument zetelt, langs de rotsformatie “Externsteine” totdat uiteindelijk 226 km later in Marsberg uw wandeling eindigt.

Lees hierover op wandelen over de Hermannshöhen

Met dank aan ‘Geheim over de Grens’  en Foto van Oppad.nlAfbeeldingsresultaat voor hermannshöhen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: