Weihnachtsmarkten in de Grafschaft

27 nov

Weihnachtsmarkt in Gildehaus

Het aantal Kerstmarkten is talloos en het aanbod erg groot. Dit jaar licht ik er een uit de categorie ‘klein maar fijn’. Een bezoekje aan de Weihnachtsmarkt bij de molen in Gildehaus is de moeite waard. Er is veel te zien. Op 14 december 2019 tussen 14-19 uur vindt u er o.a. handwerkstands, een bazuinenkoor en de Kerstman komt ook. De bakkers vertonen hun bakkunsten bij het bakken van brood en taart. Bovendien laten de molenaars u kennismaken met het maalproces. Het schilderachtige Gildehaus ligt net over de grens bij De Lutte.

Ein Besuch auf dem Weihnachtsmarkt rund um die Ostmühle in Gildehaus lohnt sich, denn es gibt viel zu sehen. Am 14.12.2019 wartet von 14-19 Uhr einiges auf euch: handwerkliche Stände, Posaunenchor, Besuch vom Weihnachtsmann…

Ein besonderes Highlight: Ihr könnt den Bäckern im Backhaus beim Backen von Brot und Butterkuchen zusehen. Außerdem erklären euch die Hobbymüller den Mahlvorgang in der alten Mühle.

Informatie over de overige Weihnachtsmarkten in de Grafschaft Bentheim vindt u op: Weihnachtsmärkte in der Grafschaft Bentheim O.a. die van Bad Bentheim is het bezoeken waard!

csm_Gildehauser_Weihnachtsmarkt_db20b7484e
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: