Chalet Helenaheuvel en de Kaapse Bossen

30 jun

Vanaf de theeschenkerij Chalet Helenaheuvel, gelegen nabij Doorn, inrit van de N227, zijn mooie wandelroutes te lopen met verschillende afstanden o.a. over de toppen van de Heuvelrug en door de Kaapse bossen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chalet Helenaheuvel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

beklim de 25 h hoge uitkijktoren van Natuurmonumenten en geniet van het uitzicht!

Op zaterdag 29 juni 2013 heb ik de met rode paaltjes gemarkeerde route, “Kaapse Bossen” totaal 6 km gelopen. Aanbevelenswaardig zijn: Hoog Moersbergen (124km) en Hoogtepunten (12 km).  Tijdens deze tochten komt u langs de Uitkijktoren ‘De Kaap’ is 25.5 meter hoog en geeft een eindeloos uitzicht over het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bij helder weer kunt u vanuit de toren de piramide van Austerlitz zien en zelfs de Utrechtse Domtoren! De toren heeft een bijzonder ontwerp en is opgebouwd uit metalen segmenten, bekleed met vervangbare panelen van larikshout uit de Kaapse bossen. Er is ruime parkeergelegenheid. Per openbaar vervoer is het vertrekpunt bereikbaar met bus 82 naar Doorn, halte St.Helenalaan 2.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: