Bloesemregen in de Neder-Betuwe

29 apr

AfbeeldingZondag 28 april 2013 – Het is het juiste moment om de eerste bloeiende boomgaarden te gaan bekijken. Jaren geleden was het de gewoonte om vanuit de Randstad een autotochtje te maken door het Betuwelandschap. Nu pakken we het openbaar vervoer en dankzij de tochten op de site Er op Uit van de NS kom je uitgerust op de bestemming  Vanuit ieder station reist u naar Arnhem, neem daar de Arriva-trein naar Zetten-Andelst. Vandaag was ik niet de enige. Een groepje van 6 wandelaars begon de tocht van 15 kilometer. Een echtpaar dat even de verkeerde weg insloeg heb ik op het rechte pad kunnen brengen. De lentezonnestralen en de prachtige natuur maakten er een bijzonder geslaagde dag van! U kunt de beschrijving vinden op de site:  http://www.bloesem.info/index.php/bloesem-wandelroutes/106-neder-betuwe-wandelroute

Overweg bij station Zetten-Andelst

Overweg bij station Zetten-Andelst (Photo credit: Wikipedia)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Cuneratoren van Rhenen is in zicht. Dat betekent het einde van deze tocht. Vanuit Station Rhenen keert u huiswaarts.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: