Met paard en wagen door de natuur

25 jul

Wilt u eens een tochtje maken met paard en wagen en koetsier door de natuur van het Leersumse Veld? Dan raad ik de Recreatieboerderij Het Leersumse Veld aan. Op de schitterende zaterdagmiddag werd ons kleine gezelschapje van 3 personen vervoerd per marathonwagen gemend door Marius, de koetsier, de wagen getrokken door de paarden Bassie en Adriaan. Marius wist ons te boeien met zijn verhalen over de omgeving en de mensen en op plekjes te brengen waar je als wandelaar niet zomaar doorheen wandelt.  Een onvergetelijke middag. De cappucino en thee smaken prima in het knusse, en toch ruime restaurant of op de terrasjes met uitzicht op de manege. Er zijn wel 150 paarden. U kunt ook een rondritje als gezelschap in een heuse paardentram maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: