Grenzeloos: Dreiländersee meer in Gronau

9 jul


Het meer verbindt Nederland, Nedersaksen en NRW: de Dreiländersee in Gronau, dat u uitnodigt de regio te bezoeken.
Het 28ha grote meer heeft al jaren hoge cijfers behaald op het gebied van zwemwaterkwaliteit. Geregistreerd als officieel EG-zwemwater, wordt het ook regelmatig gecontroleerd en gecontroleerd door de gezondheidsraad.


De populariteit van de Gronauer Dreiländersee is niet alleen te danken aan de uitstekende waterkwaliteit, maar ook aan het uitgebreide vrijetijdsaanbod: Of het nu gaat om waterfietsen, minigolf, zeilen, surfen, paardrijden, wandelen, wonen of ontspannen – de Dreiländersee is altijd een aanbevolen adres voor een weekendtrip of een kort bezoek voor gasten van heinde en verre.


Een goed ontwikkeld rond wandelpad met veel parkbanken nodigt u uit om het meer te verkennen. In de omgeving vindt men uitgestrekte heidegebieden en vennen. 7 fietsroutes door het grensgebied wachten om ontdekt te worden. En er is ook veel te beleven voor de kleintjes: speeltoestellen voor kinderen en water, zandstrand en volleybal – en voetbalveld staan gratis ter beschikking.

Wandelingen: https://www.routeyou.com/de-de/location/walk/47275980/wanderungen-in-gronau-westfalen-ubersicht-aller-wanderrouten

Lees meer: https://drilandsee-gronau.de/willkommen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: