Over Zeister landgoederen naar Bunnik

25 mrt

Zondag 16 maart begroette een heerlijke lentezon de wandelgroep.  Het beginpunt was Station Driebergen/Zeist. Na een kopje koffie bij de Princenhof liepen we over de landgoederen De Breul, Rijnwijck, Schoonoord, Blikkenburg en Wibi Soerjadi’s Wulperhorst. – Na Schoonoord bezochten we

2014-03-16_14.05.54[1]

2014-03-16_15.58.15[1] de omgeving van het Slot Zeist, het historische Broederplein en het Zusterplein.

Elk landgoed heeft zo zijn eigen sfeer, karakter en charme; de een met romantische brugjes en vijvers, de ander met prachtige landwegen en bospaadjes en natuurlijk de schitterende bijbehorende landhuizen. Na het Kromme Rijnjaagpad wandelden we door het gezellige centrum van Bunnik (waar we nog even gezellig van een drankje genoten)  naar het station. Vandaar vond de terugreis per trein plaats.

De volgende wandeltocht is op zondag 13 april vanaf Scherpenzeel centrum. We lopen dan door het Gelderse Valleigebied. Nadere aankondiging over verzamelplaats (eventueel carpool) volgt op de site en via de mail.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: