Carnavalswandeling Den Bosch (Oeteldonk)

23 feb

Zondag 2 maart 2014 Carnavalswandeling Den Bosch (Oeteldonk) met de Intocht van Prins Amadeiro 13.11 Oeteldonk Centraol. Tijdens de traditionele intocht van de prins kun je langs de straten meegenieten van de leut en de gein van de inwoners van Den Bosch. De carnavalisten nemen de plaatselijke en landelijke politiek op de hak. Is rondwandelen mogelijk in al die drukte? Ja, je wordt meegenomen naar historische plekjes via de zijstraatjes en de stadswal. Rustige spots genoeg om even bij te komen van het carnavalsgebeuren dat zich rond de Markt concentreert waar Boer Knillis wacht op onthulling. “n Prettige manier om kennis te maken met dit gebeuren en gelijkertijd de cultuur en historie van de Brabantse hoofdstad te ontdekken. Na afloop genieten we even na met een drankje in  een cafeetje aan de Hinthamerstraat.

Aanmelden: tot 2 dagen vooraf. Vanwege de drukte is de reis aan te bevelen per trein. Wil je meereizen op een kortingskaart? Verzamelpunt: Station Driebergen/Zeist 12.00 uur vertrek 12.12 uur. Retour: € 12,60 (meereiskorting)??????????????????????

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: