Nieuwjaarswandeling 12 januari 2014

29 dec

COLLIE

Zondag  12 januari 2014.  Nieuwjaarstocht vanuit Theehuis Eldorado, Griftdijk 29, 3931 MC Woudenberg.  Start: 13 uur. We wandelen na een kopje thee of koffie via het Landgoed Den Treek en de bossen naar buitengebied Nimmerdor in het Leusderkwartier, Amersfoort. Totale afstand is 10 km. naar Amersfoort. Horeca: diverse aan Leusderweg. Terugreis met bus lijn 80.

Om het beginpunt te bereiken per auto: Vanuit richting Den Haag / Rotterdam A12 richting Arnhem. Afslag Maarn/Doorn (afslag 21). Links richting Maarn/Woudenberg. 2e kruising rechts richting Woudenberg. 1e rotonde de tweede afslag direct links afslaan en de bocht eerst naar links en vervolgens naar recht volgen. U rijdt nu parallel aan de Woudenbergse Grift. Na 560 meter ligt links B&B Eldorado.

Vanuit richting Arnhem A12 richting Utrecht. Afslag Maarn/Doorn/Woudenberg. Onderaan de afslag naar links Woudenberg. Op rotonde 3e afslag. Rotonde rechts. Direct links afslaan, de bocht naar links en vervolgens naar rechts volgen. U rijdt nu parallel aan de Woudenbergse Grift. Na 560 meter ligt links B&B Eldorado.

Vanuit richting Zwolle / Amersfoort A28 richting Utrecht. Afslag Maarn (afslag 5) richting Soest. De N227 richting Wijk bij Duurstede. Na 5,8 km linksaf (N224) richting Woudenberg. Rotonde de 2e afslag, direct links afslaan, de bocht naar links en vervolgens naar rechts volgen. U rijdt nu parallel aan de Woudenbergse Grift. Na 560 meter ligt B&B  Eldorado.

Openbaar vervoer: Afhalen op Station Driebergen/Zeist 12.30 uur uiterlijk. Carpool afspraak : aanmelding bijtijds via de mail.

Ik wens alle bezoekers aan de website:

een Gelukkig Nieuwjaar 2014 met Gezondheid en veel wandelgenoegen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: