Lentetocht Gilze

16 apr

De Wandelsportvereniging van Gilze (aangesloten bij de KNBLO) organiseerde op zondag 15 april 2012 een prachtige tocht door de bossen van Chaam. Het wandelknooppunt van de Provincie Noord-Brabant werd diverse malen gebruikt als richtijn. tip is om één van de mooie tochten te lopen vanuit Chaam of Alphen. Voordeel om door middel van het wandelprogramma van één van de verenigingen te lopen is, dat de routes bepijld zijn en men zonder veel moeite de route kan lopen. Ik had gekozen voor 20km. Het natuurgebied rondom Gilze en Chaam biedt volop natuurschoon. De Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid maakten de dag tot een compleet succes!Historische monumentale boerderij Gilze

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: