Meijendel

6 jun

Op de regenachtige zondagochtend van 5 juni 2011 reisde ik per bus en trein naar Den Haag CS. Hier is het startpunt van deze verrassende tocht in de drukke Randstad door het rustgevende drinkwaterwingebied van Den Haag en Wassenaar. Hoe dichter ik bij de kust kwam, hoe meer het zonnetje door de wolken heenbrak. Geniet mee van de tocht op de volgende plaatjes.

Op de site van Eropuit kunt u de beschrijving lezen en de route.MeijendelMeijendel1Meijendel2

 

 

 

 

 

 

 

Meijendel3

 

 

 

 

 

 

 

Onderweg komt u langs de Waalsdorpervlakte, waar het monument is voor de slachtoffers van WO II die hun leven gaven voor onze vrijheid. Op 4 mei vindt hier jaarlijks de herdenking plaats.Waalsdorp1 Waalsdorp2 Meer hierover kunt u lezen: ?Waalsdorpervlakte

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: