Great Glen Way 7

6 okt

Maandag 23 augustus: aankomst in Inverness, eindpunt van de GGW! Het kasteel van Inverness is bereikt en dit betekent het moment om deze 120 km lange tocht te vieren in gezelschap van de medewandelaars Andrea, Daniël, Carmen en Kalle. Na een overnachtingsadres gevonden te hebben in Inverness ga ik naar het ontmoetingspunt The Hootannanny, waar mijn wandelvrienden wachten. The Hootananny is beroemd om zijn Oosterse keuken, Schotse muziek en veel bier en whiskey. Het wordt een gezellig samenzijn met afscheid en uitwisseling van adressen. P8240261 P8240270
Inverness vanaf Castle HillP8240276
P8230252 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: