Great Glen Way 6

2 okt

De laatste etappe van Drumnadrochit tot Inverness (28 km.) van deze onvergetelijke tocht voert door bijzonder mooie gedeelte van het hoge deel van Loch Ness. Het worden 28 kilometers met wederom vergezichten die je eens in je leven gezien moet hebben. Ik loop ook dit deel alleen, ontmoet wel enkele wandelaarsters met hun honden, echter voor de rest is het een mogelijkheid om goed tot jezelf te komen en een te worden met de natuur. Geniet mee van de variëteit van het landschap.P8230225 P8230231 P8230247 P8230248

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: