Daatselaarsepad Renswoude

11 apr

Zaterdag 11 april 2009. Het voorjaarszonnetje stond stralend boven de groene weiden en bossen van de Gelderse Vallei. Om de noodgedwongen aankoop van een decoder ivm zenderherindeling te combineren met een wandeltocht is Renswoude een prachtige uitvalsbasis. Zo gezegd, zo gedaan, na deze korte en later zou blijken, servicevolle actie startte ik omstreeks 1 uur tegenover Kasteel Renswoude (parkeerplaats). De wandelaars en fietsers genoten van het voorjaarszonnetje. Twee jongedames op de picknickplaats begroetten de man met rugzak. Ik zou hen later weer tegenkomen op de Grebbelinie. Het gaf de voorjaarsdag een extra mooi tintje. Het voorjaar met alle bloeiende bomen en de dieren die de stal mochten omruilen voor de groene weiden. Deze tocht van 14 kilometer kunt u verlengen met het Breeschoterpad(6 km).Klik hier voor de routebeschrijvingDaatselaarsepad_014a

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: