Oudejaarstocht van Bilthoven naar Utrecht

30 dec

  Landgoedbeukenburg De dag startte met een lichte regenbui maar eenmaal aan het startpunt was het opgeklaard. Het werd een rustige uitstapje per bus naar Amersfoort en per trein naar Bilthoven. Vandaag stond de NS Dagtocht Beukenburg op het programma. Deze tocht van 14 kilometer is onlangs in de NS-Dagtrips opgenomen. U wandelt van station naar station. Van mij krijgt deze tocht een 8. Ik moet wel even attenderen dat een combinatie van de tocht met een bezoek aan één van de vele interessante musea in de Domstad teveel van het goede zal blijken. We wandelen door het landgoed Beukenburg, de Hollandse Waterlinie ten noordwesten van station Bilthoven en vervolgens naar het groene dorpje Groene Kan. De intocht van Utrecht is bijzonder waarbij u verrassend via totaal onbekende paadjes aan de rand van Utrecht uiteindelijk belandt op de Maliebaan en het oude centrum.  De tocht is in te korten bij de stadsrand: met de stadsbus verder naar  Utrecht CS.

De gehele beschrijving is te downloaden op: NS-wandeltocht Beukenburg

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: