Welkom!

23 jul

Ondanks de vele wandelsites op Internet voel ik me toch genoodzaakt of juist dankzij de vele websites om een selectie te maken van de ontelbare wandelmogelijkheden. Het is ook een plezier om mijn ervaringen te kunnen delen met andere wandelaars. Wie weet treffen we elkaar op één van de talloze tochtjes?

Ik loop voornamelijk op de Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en Veluwe. Ik sluit echter niet uit om mijn belevenissen op andere plaatsen in binnen- en buitenland op het weblog te plaatsen. Ik hoor wel uw reacties en tips van mede-wandelaars.Voorthuizenmei2007001

Hierboven een plaatje dat ik gemaakt heb tijdens een tochtje bij Voorthuizen. In de omgeving is een korte wandeltocht uitgezet door het Waterschap Gelderse Vallei langs de Voorthuizer Beek.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: