Herfstwandeling door het Twentse coulisselandschap

31 okt

Afgelopen zondag 30 oktober was ik op de terugweg naar mijn woonplaats van een modelspoorbaan tentoonstelling in Enschede. Het herfstzonnetje tooide de bomen in hun volle goudkleurige en rode pracht. Onderweg besloot ik het natuurgebied Boerskotten bij Oldenzaal te gaan bezoeken.

Vanwege het latere tijdstip heb ik de ingekorte NS- tocht van 11 km gelopen. De prachtige wandeling komt o.a. door het dorp de Lutte en volgt het Twentepad, Noaberpad, Overijssels Havezatenpad. Aan het begin kom je door het fraaie in Engelse stijl aangelegde Kalheupinkpark met bijzondere beelden en bomen. Onderweg zijn enkele horecagelegenheden in de Lutte. Het begin en eindpunt is Station Oldenzaal. Helaas is het stationscafé in het weekend gesloten. Parkeren nabij het station is gratis.

http://www.eropuit.nl/uitje/wandelen/BoerskottenNSwandeling11of17km/id/1000045

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: