Ontdekkingen in het Vechtdal

29 jun

Vanuit mijn nieuwe woonplaats is de Overijsselse Vecht goed bereikbaar. Hardenberg is mooi gelegen met de directe nabijheid van de Rheezer Belten in de bossen, die ik vorige maand eerst alleen en later met mijn wandelgroepje ontdekt heb.

Mocht u de Vechtstreek en Salland bezoeken, neem dan de gelegenheid om ook vanuit Ommen te starten. Het stadje aan de Vecht is schitterend gelegen met o.a. het Nationaal Tinnen Figurenmuseum aan de Markt. Tip is : de Lemelerberg. Dalfsen biedt de geïnteresseerde de vondsten van de archeologische opgraving (uit de Steentijd) te leren kennen.

Door de aanwezigheid van het Wandelnetwerk van knooppunten (vergelijkbaar met het netwerk in de provincie Noord-Brabant) leiden gekleurde paaltjes de wandelaar langs de aantrekkelijke punten. Het geeft de beste mogelijkheid deze mooie streek op eigen gelegenheid te doorkruisen.

Meer wandeltochten en informatie vindt u op de site: http://www.vechtdaloverijssel.nl/Wandelen/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: