Zondag 10 januari 2016 – Nieuwjaarstocht Molenbeeksepad

8 jan

Wandelen door bos, over hei, langs beekdalen en historische plaatsen in het fraaie buitengebied van Wolfheze, Heelsum en Renkum. Ontdek het mooie buitengebied van Wolfheze, Heelsum en Renkum. De tocht gaat door bos en beekdalen, over hei en langs historische plaatsen. Rust, natuur en cultuur bepalen bepalen hier de sfeer. Het Molenbeeksepad (16 km) is een rondwandeling. Startpunt: NS station Wolfheze . Verzamelen: 11.00 uur. Na de koffie in Restaurant ‘De Tijd’ starten we uiterlijk om 11.30 uur
Carpool mogelijk vanaf Maarsbergen.

Aanmelden via SMS 06 54293580 of via de mailbox.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: