Leusderjaagpad

21 apr

Zaterdag 19 april. De zonnestralen van de Paaszaterdag lokten vele fietsers en wandelaars naar buiten. Tijdens het opruimen van mijn kasten vond ik een wandelgidsje van jaren geleden: “Boerenvalleiroutes, Wandelen in de Gelderse Vallei”.

De tocht vanuit Leusden trok mijn aandacht. Omdat ik deze dag nog verdere opruimactiviteiten gepland had, wilde ik me niet te ver van mijn woonplaats begeven. De 4,5 km tocht die o.a. een deel van de Grebbelinie bij Leusden aandoet, is met 1,5 km te verlengen met een tochtje over Landgoed de Boom. De complete beschrijving is te verkrijgen via de plaatselijke VVV’s. Wandelcub Woudenberg/Zeist zal dit tochtje in de nabije toekomst zeker opnemen in de Agenda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Landgoed De Boom, Woudenberg/Leusden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bruinenburgersluis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grebbelinie bij Leusden, Valleikanaal

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: