Loonse duinen tocht

15 jul

1 juli 2012

Vlakbij mijn geboortegrond Kaatsheuvel ligt één van de grootste overgebleven stuifzandgebieden in Europa: het gebied van de Loonse en Drunense duinen, 3500 hectare groot. Naast de Efteling is het een groots attractiepunt voor jong en oud, waar nog volop ruimte en rust is te vinden. Er lopen diverse wandelroutes van het Brabants wandelknooppunten netwerk door het gebied (nummering). Als kind raakte ik al vertrouwd met de bossen en de wijdse vergezichten.Hieronder enkele plaatjes van dit unieke gebied en een link voor meer informatie. Ga er zeker heen, het is de moeite waard! Op deze zondag ben ik vertrokken vanuit Landgoed Bosch en Duin, volg de bewegwijzering in Loon-op-Zand centrum. Horeca en informatiepunt van het Nationaal Park.

http://www.np-deloonseendrunenseduinen.nl/documents/home.xml?lang=nl

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: