Great Glen Way 4

2 okt

Zaterdag 21 augustus 2010. Na de heerlijke overvolle Breakfast basket van Studio Lann Dearg is de bergtocht van Invermoriston tot Drumnadrochit best te doen. De prachtige vergezichten en het feit om alleen door de wildernis te lopen maken dit deel tot een onvergetelijke ervaring. In de namiddag kom in Benleva Hotel, een eenvoudig hotel waar de barman/receptionist me gastvrij ontvangt. Drumnadrochit is de 'hoofdstad' van Nessie's Land, het monster dat zich ook deze keer niet liet zien. De natuur is wonderbaarlijk mooi. En het eten? de Schotse keuken is heerlijk, ik kan deze aanbevelen!P8210161 P8210170 P8210187 P8210192 P8210199
Drumnadrochit

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: