Wandeltocht Great Glen Way

5 sep

Op zondag 15 augustus vertrok ik vanuit IJmuiden met de "King of Scandinavia" naar Newcastle. De reis was tamelijk onrustig met veel wind. Gelukkig had ik een pilletje ingenomen tegen de zeeziekte. 's Ochtends om 10.00 West-Eruoepese tijd was de boot in Newcastle, waarna ik mijn reis per trein via Edinburgh en Glasgow kon voortzetten. Nabij Station Glasgow Queen Street is het busstation Buchanan, waar ik de bus naar Fort Wiliam in de Highlands pas om 18.00 urr kon nemen, want de eerste was volgeboekt. Om 20.00 arriveerde ik in Hotel Chruachan, een mooi gelegen eenvoudig en gastvrij adres. Zelfs het avondeten was nog mogelijk. Tijd voor een good rest!

P8170073 P8230238

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: