Great Glen Way Schotland

8 aug

Als vervolg op mijn prachtige tocht door de West Highlands van Glasgow (Milgarvie) tot aan Fort William in 2008 maak ik dit jaar een tocht van Fort William naar Inverness. Deze wordt genoemd: The Great Glen Way.

Het verslag van de meerdaagse tocht zult u de komende weken na terugkeer kunnen lezen compleet met afbeeldingen en beschijving van de belevenissen. Ik heb er erg veel zin in! Tijdens de tochten ontmoet ik verschillende mensen, zowel onderweg als in de Bed and Breakfast, de gastvrije onderkomens van de stopplaatsen.

Schotland_Eire2008 218FortWilliam

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: